ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

مقاله پرسش مهر ۱۳۹۷-۱۳۹۶

فرمت فایل ورد و قابل ویرایش

تعداد صفحات مندرج در توضیحات فایل

قسمتی از فایل

نام فایل:مقاله پرسش مهر ۱۳۹۷-۱۳۹۶

چکیده
انسان ها مجموعه ای از باورها، افکار، احساسات و رفتار هستند و این فکر ما است که احساس و رفتار ما را شکل می دهد و افرادی که فکر باز و انعطاف پذیری کافی در باورها و نگرش خود نداشته باشند و نتوانند به خود شناسی و انسان شناسی صحیح دست یابد، نمی توانتد در برابر عقاید دیگران همزیستی مسالمت آمیز فکری داشته باشند.
اهمیت تعامل و پذیرش افکار دیگران در مدرسه در جامعه امروزی بیش از پیش مشهود است .واقعیت امر این است که گاه مبحث آموزش بیش از پرورش در مدارس مورد توجه قرار می‌گیرد و آنچه مسلم است معلمان ماموریت آموزشی خود را بیش از پرورش مدنظر قرار داده اند.

و این امر تا حدود زیادی به ساختارها بازمی گردد، اما در واقع معلمان باید دانش آموزان را با اعتماد به نفس، قوی و کارآمد تربیت و هدایت کنند لذا توجه به مسئله پرورش فرزندان در کنار مباحث آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است.
به نظر می رسد که با توجه به موضوع پرسش مهر ۹۷-۱۳۹۶ باید در مدارس برنامه ریزی لازم برای افزایش مهارت های زندگی بیش از درس و نمره مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که مسئله نحوه برخورد با زندگی و آدم های پیرامون موضوعی محوری است و اگر این مبحث در راس اهداف قرار بگیرد .

آنگاه می توان گفت هم آموزش و پرورش و هم معلم به معنای واقعی کلمه در راستای رسالت خود حرکت می کنند. ولی این نکته را هم باید ذکر کرد که علیرغم تمامی این مسائل باز هم معلمان توانسته اند دانش آموزان را در حد خوب و قابل قبولی تربیت کنند و این جای تقدیر و تشکر دارد.
در این مقاله که از روش کتابخانه ای تدوین شده است به بررسی نهادینه کردن تحمل افکار دیگران و احترام به عقاید و افکار دیگران می پردازیم .

مقدمه
متفاوت بودن و آزادی عقیده یکی از مهم ترین ویژگی های ذاتی هر انسان است و تا زمانی که عقاید و باورهای متفاوت یک فرد، منجر به توهین، سلطه وتحقیر باور دیگری نشده باشد، نمی توان وی را به عدم تسامح و تعصب رفتاری متهم نمود .
یکی از مهم ترین مکان هایی که می توان احترام به افکار و عقاید دیگران و تحمل افکار دیگران را تمرین کرد مدرسه می باشد . معلم در ارتباط خود با دانش آموز باید موارد بسیاری را در نظر بگیرد، به عنوان نمونه معلم نباید رفتارهای خشن و تند را به کار بگیرد.
و یا زیادی با دانش آموز مدارا کرده و صمیمیت بی حد و مرز داشته باشد؛ زیرا در این صورت دانش آموز نه تنها از معلم حساب نمی برد بلکه ممکن است بی احترامی کرده و در رفتارهای خود از حدود خارج شود.
لذا توصیه من این است که معلم با پرهیز از افراط و تفریط، موضوع اعتدال را مدنظر قرار دهد . معلم باید به نظرات تک تک دانش آموزان گوش داده و دانش آموزان زرنگ کلاس را به آنان که درسشان ضعیف تر است ترجیح ندهد.
اصل مساوات در رفتار و عملکرد معلم نسبت به همه دانش آموزان باید رعایت شود،آموزگار باید حتی در زمانی که ایراد و رفتار نامناسب دانش آموز را تصحیح می کند به شأن و شخصیتش احترام بگذارد.
یکی دیگر از مهمترین مواردی که معلم باید در رفتار خود نسبت به دانش آموزان رعایت کند این است که سلاح تنبیه کارساز نیست زیرا این امر سبب تغییر رفتار نمی شود مراد از همدردی و همدلی با دیگران تلاش برای حس کردن تجارب فرد مقابل است .
دراین حالت باید سعی کرد دنیا را از چشم فرد مقابل دید و از گوش او شنید و خود را جای او احساس کرد و برای فهم دقیق افکار و احساسات او که در لحظه لحظه ارتباط در فرد مقابل ظاهر می شود حساسیت نشان داد و احساسات خود را نسبت به او بیان کرد .
البته باید دقت داشت که بیان احساسات همیشه از طریق گفتار و کلام نیست . حالات و چهره بدن ، لحن صدا و امثال اینها خیلی وقتها نشان دهنده عواطف واحساسات هستند. افرادی که بتوانند اینحالات را شناسایی کنند.
و به آنها پاسخ دهند افرادی هستند که می توانند با طرف مقابل خود همدلی و همنوایی داشته و بالطبع با همدلی و پاسخ مناسب دادن به احساسات اطرافیان می توان مورد توجه افراد قرار گرفت و در دید آنها فردی محبوب و مورد قبول جلوه نمود . بنابراین برای جذب کردن قلوب دیگران و محبوبیت نزد آنها ابتدا باید آنها را درک کرد .
بیان مسئله
معلم باید برای تربیت صحیح دانش آموزان حس اعتماد را هم در آنها پرورش داده و سپس کلاس را صرفاً تبدیل به کلاس درس نکند یعنی باید کلاس همانند زنگ پرورشی اداره شده و بایدها و نبایدها، هنجارها و ناهنجاری ها به دانش آموز آموخته شود.
در این کلاس دانش آموز باید اجازه داشته باشد که دغدغه ها و دل نگرانی هایش را برای معلم تعریف کرده و از وی کمک بخواهد. در این ارتباط باید به این نکته هم اشاره کرد که اگر حس اعتماد بین دانش آموز و معلم برقرار شود.
آنگاه معلم می تواند تمام اصول رفتاری و تربیتی را به شکلی صحیح به خورد دانش آموز دهد به طوری که این اصول تا همیشه در ذهن کودک یا نوجوان ماندگار شود .بی تردید لازمه تصحیح رفتارهای نادرست دانش آموز تفسیر کردن خوبی ها و یا زشتی هاست.

لینک دانلود:

 مقاله پرسش مهر ۱۳۹۷-۱۳۹۶

 

 مقاله پرسش مهر ۱۳۹۷-۱۳۹۶

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396برچسب: مقاله آماده پرسش مهر96، مقاله پاسخ به پرسش مهر96، مقاله پرسش مهر97، نمونه مقاله پرسش مهر 96,پرسش مهر ۹۶,پرسش مهر رئیس جمهور 96,پرسش مهر 97,پرسش مهر 96,پرسش مهر 96-97,پرسش مهر 96-97,پرسش مهر 96 رئیس جمهور,پرسش مهر 96 ریاست جمهوری,پرسش مهر 96 جواب,پرسش مهر 96رییس جمهور,پرسش مهر 96 چیست,پرسش مهر 96 ریس جمهور,پرسش مهر 96 و 97,پرسش مهر 97,پرسش مهر 97-96,پرسش مهر رئیس جمهور 97,پرسش مهر 97 ریاست جمهوری,پرسش مهر 97 روحانی,پرسش مهر 97 رئیس جمهور,پرسش مهر 97 رئیس جمهور روحانی,نتایج پرسش مهر 97,جواب پرسش مهر 97,پرسش مهر سال 97,پرسش مهر رئیس جمهور,پرسش مهر رئیس جمهور 97-96,پرسش مهر رئیس جمهور 96-97,پرسش مهر رئیس جمهور از دانش آموزان,پرسش مهر رئیس جمهور سال 96,پرسش مهر رئيس جمهور,پرسش مهر رئیس جمهور 96,پرسش مهر رئیس جمهور روحانی,پرسش مهر 19,پرسش مهر 19 رئیس جمهور,پرسش مهر 19 ریاست جمهوری,پرسش مهر 19 چیست,پرسش مهر 19قزوین,پرسش مهر 19رییس جمهور,پرسش مهر 19 روحانی,پاسخ پرسش مهر 19,سوال پرسش مهر 19,وبلاگ پرسش مهر 19,پرسش مهر 18,پرسش مهر 18 ریاست جمهوری,پرسش مهر 18 حسن روحانی,پرسش مهر 18 رئیس جمهور,پرسش مهر 18 رییس جمهور,نتایج پرسش مهر 18,فرم پرسش مهر 18,سوال پرسش مهر 18,پرسش 18 مهر نتایج,نتایج پرسش مهر 18 کشوری,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی